Food Coaching

Zoals Hipocrates al zei: Let food be thy medicine and medicine be thy food. Ons eten is een hele belangrijke factor als het om gezondheid gaat.

In het 40 Dagen Plan krijg je, indien nodig, tips voor bepaalde voeding, supplementen en kruiden. De afgelopen zes jaar heb ik me verdiept in hoe ons eten ons welzijn beïnvloed. Ik heb daarbij veel geleerd van verschillende natuurartsen, raw food specialisten, homeopaten, Ayurvedische artsen en vele anderen met brede kennis van kruiden en supplementen.

Ik ben groot fan van een high raw food dieet, en de vele specifieke helende, ontgifdende en vitaliserende werking die groenten, fruit, kruiden, algen en planten hebben. Je kunt bij mij terecht met vragen over gezonde voeding en hoe je met voeding grote veranderingen in je fysieke, mentale, emotionele welzijn teweeg kunt brengen.

Omtrent raw food zijn er verschillende meningen, dit komt omdat het nog niet zo lang bestaat. Vele artsen als Dr. Doug Graham, Dr. Gabriel Cousins, Dr. Fred Bisci en Dr. Joel Fuhrman zijn ervan overtuigd dat raw een groot onderdeel is van een gezond voedingspatroon. Inspirerend is de film ‘Reversing Diabetes in 30 Days’en het boek In Defense of Food van Michael Pollan. Helaas doen sommige lobby’s van overheid, medische instanties en artsen, de pharmaceutische industrie en voedingsindustrie erg hun best om raw food negatief te bestempelen, uit ontwetendheid of uit angst voor economisch verlies.

Mijn missie is niet om mensen te bekeren, maar zelf te laten ervaren hoe ze zich vitaler en gezonder kunnen voelen. Ikzelf ben voor upgrades van je bestaande gewoontes en het incorporeren van hoogwaardige voeding en natuurlijke supplementen. Op die manier kun je stukje bij beetje de kwaliteit van de dingen die je tot je neemt verbeteren. Mijn ervaring is dat deze stapjes vaak haalbaar zijn, resultaat boeken en dát smaakt vaak naar meer.

Comments are closed.