Prijzen

* Intake Sessie

Tijdens deze sessie praten over wat ik voor je zou kunnen betekenen, nadat je me verteld hebt wat jouw issues zijn. Natuurlijk wordt er vertrouwelijk en voorzichtig omgegaan met jouw gegevens.  Daarna beslissen we hoe we verder gaan.

* De intake sessie is altijd gratis *

* Consultatie / Privésessie:

Zoals gezegd in Wat Doe Ik, heb ik een hele persoonlijke benadering voor ieder en zijn/haar issues.  We kunnen gebruik maken van een groot assortiment van technieken en methodieken die het beste aansluiten op jouw specifieke situatie. We kunnen ons focussen op de adem, asana (fysieke oefeningen), visualisatie en affirmaties, mantra en kriya, mudra’s of wat het ook is wat beter bij jou past. Ik zorg er ook voor dat je praktische oefeningen en aanwijzingen krijgt, die je thuis kunt gebruiken.

Prijs:

60 euro (60 min)

75 euro (90 min)

Bij 10 sessies 1 sessie gratis

* Persoonlijk 40 Dagen Plan

Oefeningen, lang en korte set, meditatie oefeningen, ademhalingstechnieken en voeding- en supplementenadvies. Soms kijk ik naar je astrologische kaart om een idee te krijgen van bepaalde energieën die bij jou een belangrijke rol spelen. Maar ik doe niet aan voorspellingen. Ik gebruik jouw geboortekaart alleen als hulpmiddel bij het opstellen van jouw persoonlijke plan.

Na de intake, maak ik het plan voor je. En zodra het klaar is, maken we een afspraak om alles samen door te lopen, en de oefeningen samen te doen.

Prijs: 325 euro

* Workshops & Seminars

Af en toe organiseer ik seminars & workshops met verschillende thema’s. Privélessen zijn helemaal toegespitst op jou en jouw situatie, maar soms is het goed en waardevol om ook de groepsdynamiek en -energie mee te maken. Geplande events staan hier.

Prijzen voor de seminars & workshops variëren per event afhankelijk van de locatie en duur.

Comments are closed.