Testimonials

Twee van mijn vriendinnen zeiden: “Je moet deze vrouw ontmoeten”. En dus heb ik me opgegeven voor een meditatie workshop met Marlene en al snel wist ik dat mijn vriendinnen gelijk hadden. Marlene is niet alleen gepassioneerd en toegewijd aan meditatie en de mensen met wie ze werkt, maar ze weet ook een omgeving van vertrouwen en zekerheid te creëren. En dit lukt haar met veel verschillende groepen mensen als ook met een-op-een sessies. Als je je op onbekend emotioneel terrein begeeft en iets nieuws leert, is dit vaak iets heel belangrijks in jouw leven. Marlene is erg goed in jou het gevoel geven dat je die reis samen met haar aan het maken bent. Ze is genereus met haar tijd en energie. Ik zou Marlene aan iedereen kunnen aanbevelen.

- Sarah Elizabeth Cullen -

“Ik heb Marlene nog niet zo lang geleden leren kennen. Maar als snel bleek dat we veel gemeenschappelijke interesses hebben. Gezond en puur eten, sporten en vooral ook lief zijn voor elkaar en onszelf. Marlene weet zo onwijs veel. Op gebieden waar ik echt nog slechts begin. Ik vind het steeds opnieuw weer boeiend, hoe zij al de losse eindjes aan elkaar breit. Op zo veel vlakken. En met opmerkelijk resultaat. Samen zijn we tot een 40 dagen plan gekomen. Om de dingen waar ik met name lichamelijk maar ook geestelijk tegen aanloop te verlichten. Door middel van intensieve yoga oefeningen en enkele aanvullende voedingsupplementen merkte ik al snel resultaat. Alsof mijn lichaam zich langzaam aan het resetten is. Met name de yoga geeft me veel rust en ook vertrouwen in mijn hele omgeving. Ik lijk het leven meer te aanvaarden en ook de mensen om me heen meer te accepteren in hun zijn. En mijn lichaam ondervindt daardoor verbetering. Ik geloof enorm in een natuurlijke manier van leven. Met respect voor jezelf en de omgeving. Marlene geeft mij op haar eigen manier de bevestiging dat deze wijze ook de juiste is. En laat me in mijn eigen tempo met nieuwe gewoonten kennismaken. Ik ervaar het als een warme ontdekkingstocht naar mezelf. Waarin Marlene enorm veel steun geeft. En continue met me meedenkt en voelt. Langzaam vallen heel veel puzzelstukjes op zijn plek en voel ik me meer en meer fit en energiek. Marlene’s kennis is zo boeiend, ik hoop dat veel mensen met haar kennis mogen maken.”

-Karin van Rijsewijk- 

“Ik heb een meditatieles van Marlene bezocht op aanraden van een vriendin die laaiend enthousiast was over deze lieftallige dame en haar ongelooflijke werk. Ik kreeg een uitnodiging die zo mooi geschreven was dat het gelijk contact maakte met mijn hart ( er stond “de vrijheid om in vrede te zijn in je eigen vel – dat is wat de kunst van het vergeven je geeft” ).  Toen ik de warme en stralende persoonlijkheid van Marlene zag, wist ik dat het een fantastische avond zou worden, en mijn verwachting werden ver overtroffen. Ze had verschillende visualisaties voorbereid, meditatietechnieken en ademhalingsoefeningen die allemaal te maken hadden met vergeven en het zuiveren van je hart. Het was een harmonieus geheel. Ik wil niet in teveel detail treden over hoe fijn het is om in de flow van iets nieuws te ontspannen, maar ik wil wel graag zeggen dat als je graag een diepere meditatie wilt ervaren, of je horizon verbreden en je wilt graag dat iemand je de weg wijs met liefde en jou navigeert door de energieblokkades of gewoon een avondje ‘zen’ wilt ervaren – hoef je niet verder te zoeken. Na de laatste meditatie kreeg ik een gevoel van vrede en blijheid wat zich in mij heeft genesteld en niet meer is weg gegaan. Ik kijk er naar uit om meer te leren en meer te veranderen! Een duizend keer dank Marlene! Namaste.”

- Ilena Standring - 

“Ik heb de ‘connect met je baby’ workshop bij Marlene gedaan en het was geweldig – ontspannend, connecting en gewoon een perfecte manier om een zondagmiddag door te brengen. Ik vond vooral het chanten van mantras erg fijn, iets wat ik moeilijk in mijn eentje doe, maar geweldig vond in groepsverband – en ik voelde hoe fijn mijn baby de vibraties allemaal vond. Ik kijk er naar uit om andere sessies bij te wonen en ik kan Marlene van harte aanbevelen voor zowel zwangeren als niet-zwangeren die op zoek zijn naar ontspanning.”

- Karen Oleary -

“De ontmoeting met Marlene was een keerpunt in mijn practice, het heeft me laten groeien en het heeft me meer diepgang gegeven.  Marlene heeft een gave om meditatie- en yogalessen te geven aan groepen, terwijl ze grote sensitiviteit heeft voor de individuele behoeftes van mensen. Ze creëert een vertrouwde en ontspannende atmosfeer waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Haar jarenlange en diepgaande ervaring gecombineerd met de liefdevolle en serene manier waarop ze met mensen omgaat, inspireert mensen en zorgt voor een positieve verandering in hun leven.  Dankjewel!”

- Josee Malefant -

“Ik ben meerdere keren bij Marlene’s yogalessen aanwezig geweest in Bulgarije en ik mis haar heel erg, ze is de meest stralende en inspirerende yogaleraar die ik ooit heb gehad. Ik hoop dat veel mensen in Nederland geraakt worden door haar vriendelijkheid en inspiratie. Ik wens haar veel geluk en ik hoop haar snel weer te zien.”

- Olga Iankova -

“Plezier, licht en energie –deze gevoelens komen bij elkaar in een fontein van geluk die uit je ziel komt tijdens een les van Marlene.  Ik mis haar yoga- en meditatielessen heel erg! Tijdens een meditatie met Marlene zag ik een probleem in mijn hart, wat ik later kon identificeren en helen. Dus, dankjewel Marlene, ik wou dat ik in Amsterdam woonde alleen al om jouw lessen te kunnen volgen. Veel succes en blijf doorgaan met het verspreiden van liefde en licht in de wereld!”

- Vesselina Dashinova -

“Ik heb maandenlang lessen gevolgd bij Marlene, voordat ze terug ging naar Amsterdam. Marlene is de meest vriendelijke en easygoing yoga leraar die ik ooit heb ontmoet. Haar lessen zijn elke keer anders, en daarom verveelde ik me nooit. De lessen hebben invloed op je lichaam en geest en na elke les voelde ik me ontspannen en kalm. Yoga met Marlene was voor mij een perfecte manier om op adem te komen van een stressvol alledaags bestaan, om aan verschillende aspecten van mijn persoonlijkheid te werken en om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik weet zeker dat je van haar lessen zult genieten.”

- Yoana Yordanova -

“Ik heb les gehad van Marlene in Sofia en ik was meteen verliefd op de manier dat zij les geeft. Ze is heel bescheiden en inspirerend, alles wat ze aanraakt wordt verlicht door haar charisma en charme. Tijdens de lessen heb ik een diepe connectie met mezelf gekregen. De lessen zijn leuk en makkelijk en de meditaties erg krachtig en diep. De muziek die Marlene uitzoekt voor haar lessen is erg mooi en elke keer als ie die muziek hoor, maak ik weer een connectie met wat ik heb gevoelt en meegemaakt tijdens de les. Dankjewel Marlene voor alle magische momenten, voor het ontsluieren van een magische wereld, waarvan ik niet wist dat hij bestond, voor wie je bent en dat je me helpt geholpen om te zien wie ik ben.”

- Neda Borisova -

Comments are closed.