13 April 2013 Workshop Groningen

De aura is een magnetisch veld dat bestaat uit verschillende soorten energie die sommigen van ons kunnen voelen of zien. Er zijn veel lagen, kleuren, vormen en patronen in onze aura en ze veranderen aan de hand van onze mentale, fysieke, emotionele en spirituele staat.

Het is onze aura die mensen aantrekt en onze relaties en omstandigheden beïnvloedt. Elke gedachte die we hebben, wordt energie die in onze aura vibreert. Als je in contact komt met mensen, dan wissel je energie met elkaar uit. Iedereen kent wel iemand bij wie je je altijd fijn voelt. Dit komt grotendeels door de energie in hun aura.

Onze aura wordt zwakker door een slecht voedingspatroon, stress, slechte nachtrust, onvoldoende beweging, alcohol, drugs, negatieve gewoonten en negatieve gedachten. Onze aura wordt door ons gecreëerd en kan dus ook door ons veranderd worden om zo positieve invloeden in ons leven aan te trekken. Als we ons teveel door negatieve emoties laten beïnvloeden dan verstoort dat de balans en harmonie van onze aura en dan kan dat ook disbalans in ons fysieke lichaam veroorzaken.

Als jouw aura sterk en schoon is, dan zal het je op elke niveau positief beïnvloeden, fysiek, emotioneel, mental, spiritueel en energetisch. Het is dus ook als vanzelfsprekend dat het schoonmaken, balanceren en opladen van de aura veel goeds kan brengen. Kom en ervaar zelf wat simpele yoga- en meditatietechnieken voor je kunnen doen.

* Deze les is geschikt voor beginners, zowel als gevorderden.

* Als je een eigen matje hebt, kun je die meenemen. Er zijn ook matjes in de studio aanwezig.

* Draag comfortabele kleding

13 April 2013 Groningen

15.00 – 17.00

Kosten: 15 euro

Studio Moesstraat, Moesstraat 47

www.studiomoesstraat.nl

Om te reserveren kun je mailen marlene@p-ure.nl

Alleen betaling garandeert een plekje

Comments are closed.